Thuisonderwijs

Wanneer thuis leren?

Er zijn allerlei redenen (pedagogisch, levensbeschouwelijk of emotioneel) om voor thuisonderwijs te kiezen. Veel voorkomende aanleidingen zijn een verblijf in het buitenland, het beoefenen van een sport op hoog niveau of langdurige ziekte waardoor jouw kind niet in staat is naar school te gaan. Juist in dit soort gevallen staat OnderwijsOpReis voor je klaar.

Het maakt voor ons niet uit of je je in Nederland of in het buitenland bevindt, wat het niveau van jouw zoon of dochter op het moment is en of het om permanent of tijdelijk thuisonderwijs gaat. Bovendien behandelen wij alle vakken van alle groepen in het basisonderwijs: van taal, Engels en begrijpend lezen tot rekenen, verkeer en geschiedenis. Met het oog op de aankomende veranderingen in de wetgeving zorgen wij vanzelfsprekend voor de hoogste kwaliteit.

Vragen over thuisonderwijs? Doe een beroep op de expertise van OnderwijsOpReis door te bellen met Juf Marjolein op  +31 6 411 29 758 of stuur een mail naar  info@onderwijsopreis.nl. Wij helpen je graag.

Online onderwijs nodig?