Juf Marjolein

Juf Marjolein
Juf Marjolein

Directie-leerkracht

Email Marjolein: info@onderwijsopreis.nl

Mijn naam is juf Marjolein, ik ben 35 jaar en sinds kort trotse moeder van een zoon.  Na de PABO te hebben gevolgd bij InHolland, heb ik me gespecialiseerd in internationaal onderwijs. Ik ben juf sinds 2008 en heb met veel plezier voor de klas gestaan. Momenteel geef ik leiding aan jong volwassenen en hoop ik met OnderwijsOpReis weer te doen waar mijn hart ligt en dat is lesgeven. Mijn grote hobby is reizen en kennis maken met verschillende culturen.  Tijdens een reis door Zuid Afrika ben ik op het idee gekomen om reizen mogelijk te maken voor gezinnen buiten de schoolvakanties om. Op deze manier kunnen gezinnen de wereld samen verkennen, zonder dat de leerprestaties/ontwikkeling er onder lijden. Naar mijn idee een verrijking op alle fronten voor iedereen, inclusief de klasgenoten. Samen met mijn collega juf Annemat deel ik deze passie voor lesgeven en reizen.

Wat ouders van ons zeggen

Ik zit al 3,5 jaar bij Annemat haar bijles, en het helpt heel erg. Het is heel handig dat ze van alle vakken veel verstand heeft dus je kan met alles bij haar terecht. Meestal als ik op school zit en ik snap iets niet denk ik ik vraag het wel Annemat omdat je dan veel rustiger uitleg krijgt.
Danielle Schot
Juf Annemat (ook wel Zure Mat genoemd) is echt de leukste en liefste juf die er bestaat!!! Met haar zure matjes en lolly’s! Ze legt alles goed uit en geeft je echt de tijd om het te snappen, snap je het nog steeds niet? Legt ze het nog een keer uit! Snappie?! Groetjes Bella de leuuukste leerling die juf Annemat ooit heeft gehad!! En dat rijmt!
Isabella
Annemat combineert lol met heldere aansturing. Zij weet kinderen te enthousiasmeren om zelf plezier te krijgen en te houden in het leren. De kracht van het overbrengen van haar eigen energie op de leerling vertaalt zich in betere schoolresultaten, meer discipline, meer inzicht in complexe materie zoals redactiesommen en spelling maar bovenal een realistisch inzicht in zichzelf en zelfvertrouwen. Die combinatie maakt het dat de kinderen maar ook de ouders haar graag als docent zien.
Patrick Ooms
Wij kennen Annemat als een zeer kundige juf. Bovendien communiceert ze op een prettige manier naar haar leerlingen. Ook kan ze op allerlei gebieden de leerling helpen om de leerstof te begrijpen en vervolgens toe te passen. Annemat is een vrolijk en opgewekt iemand met veel positieve energie. Onze dochter heeft met veel plezier extra lessen bij haar gevolgd.
H. Geerken
Onze zoon Elias worstelde al een aantal jaren met spelling. Eind groep 7 heeft Annemat een aantal keren met Elias gewerkt aan werkwoordsvormen en andere struikelblokken. De kracht van haar werkwijze was dat ze rustig de tijd heeft genomen om alle relevante stof door te nemen. Door haar hulp heeft Elias een goede stap gemaakt in zijn begrip van de Nederlandse spelling en een enige tijd later een goed schooladvies gekregen. Inmiddels zit hij op de middelbare school en het gaat erg goed met hem. Dank je wel Annemat.
Diederik Wawoe
Ik zit nu 3,5 jaar op bijles bij Annemat want ik vind veel vakken moeilijk zoals wiskunde en economie. Die vakken gingen niet goed toen ik nog geen bijles had. Toen ik bijles van Annemat kreeg werden mijn cijfers veel hoger. Ik vind dat ze goed bijles geeft. Ze is lief en slim en heeft veel geduld wat wel nodig is als je iemand bijles geeft.
Jenna Stevens
Sinds ik bijles volg gaat het veel beter op school, haal ik betere cijfers en heb ik veel minder stress aan mijn hoofd. Ik heb nu al ongeveer twee jaar bijles en het wordt leuker en leuker.
Juliet Brabander
Annemat heeft een natuurlijk talent om kinderen enthousiast te maken. Ze maakt duidelijk een connectie met de kinderen en haalt het beste boven. Ze doet dit op een super relaxe manier wat de kinderen erg aanspreekt maar Annemat is ook heel duidelijk in wat kan en wat niet kan. Dit alles maakt dat kinderen graag van haar leren.
Ralf Theijse