Onderwijs op reis

Onderwijs en reizen

Wanneer je tijdens het schooljaar met jouw kinderen over de grens gaat voor een langere periode dan 2 maanden – bijvoorbeeld voor jouw werk, een familiebezoek, of om een droom te realiseren – dan blijven zij natuurlijk leerplichtig. In de praktijk blijkt het vaak ingewikkeld om goed onderwijs te blijven volgen in het buitenland. Dit is waar OnderwijsOpReis de ideale oplossing biedt. Wij geven namelijk online onderwijs op afstand, geheel naar de eigen leerbehoeften. In samenwerking met jou en met de school van jouw kind stellen wij een leerplan op die ervoor zorgt dat jouw kind bij terugkomst aansluit bij het niveau van de rest van zijn/haar klas.

Afstandsonderwijs voor in het buitenland (NTC)

Nederlandstalig kinderen in het buitenland kunnen door blijven leren dankzij het (NTC= Nederlandse Taal & Cultuur) onderwijs van OnderwijsOpReis. Met onze online lessen zorgen wij dat Nederlandstalige kinderen waar ook ter wereld Nederlandse lessen volgen. Hierdoor blijven ze in contact met hun culturele achtergrond en blijven ze de Nederlandse taal ontwikkelen. Persoonlijk, professioneel en op maat.

Persoonlijk en op maat

Het afstandsonderwijs dat wij geven, gaat te allen tijde op het tempo jouw kind. Wij passen onze lesstof en leermethodes elke keer weer aan naar het niveau van jouw kind.

Onderwijs en buitenland combineren? Doe een beroep op de expertise van OnderwijsOpReis door te bellen met Juf Marjolein op  +31 6 411 29 758 of stuur een mail naar  info@onderwijsopreis.nl. We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Online onderwijs nodig?