Onderwijs op maat

Onderwijs op maat voor ieder kind

Ieder kind leert anders. Juist daarom is onderwijs op maat de ideale uitkomst voor jouw kind. Zeker ook wanneer jouw zoon of dochter op hoog niveau sport, in het buitenland zit, of langdurig ziek is en daardoor niet in staat is naar school te gaan. OnderwijsOpReis biedt online één-op-één lessen geheel op het niveau en tempo van jouw kind.

Helemaal naar de eigen leerbehoefte

Alle programma’s van OnderwijsOpReis zijn maatwerk. Of het nu om afstandsonderwijs, CITO-training of online bijles gaat. Uit ervaring weten wij dat dit de meest effectieve aanpak is. Elke leerling heeft per slot van rekening een eigen leerbehoefte. Daar stemmen wij onze aanpak op af. Op deze manier garanderen wij echt individueel onderwijs.

Het vakgebied maakt natuurlijk niet uit: wij kunnen inhoudelijke lesstof zoals taal, spelling, begrijpend lezen of rekenen behandelen en richten ons tevens op zaken als studieplanning en faalangst. Punten waar op school helaas niet altijd tijd voor is, hoe graag een leerkracht dit ook zou willen. Met ons persoonlijk onderwijs zorgen we ervoor dat jouw kind alle aandacht en uitleg krijgt die hij/zij nodig heeft. Zo blijft jouw kind helemaal bij en kan zich blijven ontwikkelen.

Sportende-, zieke-, reizende- of onzekere kinderen

Onderwijs op maat is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder handig in een aantal situaties. Bijvoorbeeld als onderwijs aan zieke kinderen die fysiek of mentaal niet in staat zijn de school te bezoeken.

Ook in het geval van de combinatie van topsport en onderwijs. Of wat als je voor langere tijd over de grens op reis bent en jouw kinderen met je meeneemt? Te allen tijde blijft jouw kind leerplichtig.

Ook kinderen die wel naar school kunnen zijn bij ons van harte welkom. Met ons maatwerk zorgen we dat hun vaardigheden en zelfvertrouwen op niveau gebracht worden en ze deze verder ontwikkelen. Handig voor nu en voor later! Overigens geldt er een korting van 10% wanneer een broer of zus ook les komt volgen. Uiteraard krijgt elk kind nog steeds onderwijs op maat.

Een plan geheel naar de leerbehoefte van jouw zoon of dochter op laten stellen? Doe een beroep op de expertise van OnderwijsOpReis door te bellen met Juf Marjolein op  +31 6 411 29 758 of stuur een mail naar  info@onderwijsopreis.nl. Wij helpen je graag.

Online onderwijs nodig?