Citotraining

Online CITO-training van OnderwijsOpReis

Wil je dat jouw kind klaar is voor de CITO-toets? De CITO-training van OnderwijsOpReis is bijzonder grondig en volledig op maat. Met onze persoonlijke online begeleiding zorgen wij dat jouw zoon of dochter alle basisvaardigheden in huis heeft om de CITO succesvol af te leggen.

Altijd en overal begeleiding

Wij onderscheiden ons van de talloze klassikale huiswerkbedrijven en CITO-trainers. OnderwijsOpReis geeft haar CITO-training online en één-op-één, waardoor wij adequaat in spelen op de leerbehoeften van jouw kind.  Bovendien kan jouw kind overal ter wereld de lessen volgen, zolang je een internetverbinding hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (tijdelijk) verblijf in het buitenland, langdurige ziekte van jouw kind, aan sportieve- en culturele talenten die meerdere weken afwezig zijn van school of om gewoonweg de lessen vanuit huis te kunnen volgen. Wij zijn altijd en overal jouw CITO-trainer!

Aan de hand van verschillende toetsen bepalen we samen het huidige niveau van jouw kind en stellen wij een handelingsplan op. Hierin geven wij duidelijk aan welke vaardigheden behandeld worden. Vervolgens gaat het traject van start en werken wij op het tempo van jouw kind.

Meer dan alleen lesstof

Wij geloven niet in klakkeloos CITO-toetsen oefenen. Bij onze CITO-training behoort de nodige vakinhoudelijk instructie op het gebied van bijvoorbeeld rekenen, taal of begrijpend lezen. Daarnaast spelen wij ook in op de emotionele vaardigheden die jouw zoon of dochter nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overkomen van faalangst en het omgaan met spanningen. Hiermee zorgen wij dat jouw kind alles in huis heeft om vol vertrouwen en met de juiste basisvaardigheden de CITO-periode in te gaan.

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op om meer te weten te komen over onze CITO-training of om jouw wensen voor CITO-training te bespreken. Je kan ook bellen met Juf Marjolein op +31 (0) 6 41 129 758.

Online onderwijs nodig?