Bijles

Online bijles voor alle vakken

Als jouw zoon of dochter structureel moeite heeft met een bepaald vak kan je het beste kiezen voor online bijles van OnderwijsOpReis. Naast kinderen uit het reguliere (basis) onderwijs, is onze bijles ook uitermate geschikt voor kinderen die op hoog niveau sporten, langdurig ziek zijn, of voor langere tijd in het buitenland verblijven. Bijles draagt niet alleen bij aan betere resultaten, maar nog veel belangrijker ook aan een positievere schoolervaring, meer zelfvertrouwen en minder stress.

Ondersteuning op maat

Tijdens de bijles herhalen we de specifieke lesstof waar jouw kind moeite mee heeft op hun eigen tempo en op een manier die bij hun past. Bij voorkeur gebruiken we dezelfde les methode als de school, maar daarnaast zetten we ook onze eigen materialen in. Als extra mogelijkheid bieden wij ook pré-teaching aan tijdens onze bijlessen. In goed overleg met de school behandelen we dan de lesstof van de eerstvolgende les. Online bijles is overal ter wereld te volgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bijles rekenen

  • Bijles taal/spelling

  • Bijles begrijpend lezen

  • Bijles studievaardigheden

De voordelen

Onze bijles vindt doorgaans 1 á 2 keer per week plaats. Het ligt er maar net aan hoeveel begeleiding jouw kind nodig heeft. Bij OnderwijsOpReis draait het namelijk nooit om een standaardtraject. We gaan heel persoonlijk te werk en spelen te allen tijde in op de leerbehoefte van jouw kind. De voordelen van onze bijles op rij:

  • Effectiever dan huiswerkbegeleiding

  • Maatwerk

  • Persoonlijk

  • Overal te volgen

  • Leerplezier!

Heeft jouw kind bijles in het (basis)onderwijs nodig? Doe een beroep op de expertise van OnderwijsOpReis door te bellen met Juf Marjolein op  +31 6 411 29 758 of stuur een mail naar  info@onderwijsopreis.nl. Wij staan je zo snel mogelijk te woord en maken met plezier kennis met jullie voor onze online bijles.

FAQ

Q: Is online bijles ook geschikt voor mijn kind?

A: Wij maken graag kennis met jullie om te kijken of er een juiste chemie is voor een succesvolle leeromgeving. Je kan ook altijd gebruik maken van een proefperiode.

Q: Ik ben een expat en woon in Nederland. Kunnen mijn kinderen ook bij OnderwijsOpReis terecht voor bijles?

A: Ja, wij helpen je graag indien jouw kind Nederlandstalig onderwijs volgt.

Q: Mijn kind zit op de middelbare school, kan hij ook bijles volgen bij jullie?

A: Jazeker, afhankelijk van de beschikbaarheid van de leerkracht van het desbetreffende vak.

Online onderwijs nodig?